El Shi-kan obté sis medalles al torneig de Catalunya

Els medallistes opten a representar l’equip català a l’estatal

El Club Shi-kan Montcada va guanyar sis medalles al Campionat de Catalunya de karate en la categoria cadet-júnior-sots 21, disputat el 17 d’octubre a Vilanova i la Geltrú. Adrián Martínez, Noemí García i Joan Muñoz van aconseguir el guardó de plata, mentre que Francesc Carvajal, Nuria Lista i David Abejón van obtenir el bronze. Tots ells assistiran el pròxim 6 de novembre al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat a l’entrenament de preselecció per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Santiago de Compostel·la els dies 18 i 19 de desembre. L’entrenador, Miguel Franco, s’ha mostrat satisfet amb els resultats. “Estic content i crec que també podrem fer un bon paper al Campionat estatal”, ha dit el tècnic local, que també és el seleccionador català des de la categoria júnior fins a sènior.

Altres tornejos. Catalunya va participar el 23 d’octubre a la 33 edició del Torneig Príncep d’Astúries. Al combinat català competia un karateca montcadenc, Adil Khella, que es va classificar en quarta posició per equips. D’altra banda, el Shi-kan Montcada viatjarà el dia 20 a Torrent (València) per competir al Campionat Internacional Memorial Ángel Duato.