Festival de gols al camp de la UE Sant Joan

Els homes de ‘Pinti’ claven 7 gols al Can Deu de Sabadell

Els jugadors del Sant Joan han fet un excel·lent paper a porteria

La UE Sant Joan At. ha clavat una autèntica pallissa (7-1) a l’equip de Can Deu de Sabadell en el primer partit de lliga a Tercera Catalana. José Manuel Martín ‘Pinti’, que s’estrena a la banqueta, està molt satisfet del resultat, tot i que durant els primers 20 minuts res feia esperar aquest festival de gols a favor dels locals. “La veritat és que hem començat fluixos els primers vint minuts, però després hem marcat tres gols seguits i la cosa s’ha disparat a la segona part”, ha explicat Martín. El màxim golejador ha estat Gerard, provinent de La Gramanet i autor de tres gols; Dani n’ha marcat 2 i Zapata, 1.

La plantilla s’ha renovat al 50%, amb la continuïtat de 12 jugadors i la incorporació de 12 fitxatges. La setmana vinent l’equip viatjarà a Ripollet per jugar contra l’Escola de Futbol del municipi veí.