El FS Montcada perd a Vacarisses més opcions d’ascens

Els montcadencs van encaixar a la primera part un 4-0 en dos minuts, que ja no van remuntar

El FS Montcada només ha guanyat dos punts dels últims 15
Arxiu/ Berta Barcons

El FS Montcada ha encaixat aquesta jornada un altre resultat negatiu. Els montcadencs van perdre dissabte a la pista del Vacarisses per 5-2, una derrota que encara complica més l’ascens a la Tercera Nacional. Després d’aquest matx, el conjunt de José Ibáñez és a la cinquena posició del Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 33 punts, a quatre del segon lloc, que dona accés directe a la categoria superior.

El Montcada no va començar malament, però, en dos minuts, de 16 al 14, el rival els va fer un 4-0 que ja no va ser capaç de remuntar. A la segona part, Iker Codina (25′) i Rubén (39′) van retallar diferències, però el Vacarisses va arrodinar la victòria amb un altre gol a les acaballes. “Amb el primer gol, ens vam enfonsar, encaixant quatre gols. Després ho vam intentar, però ens van dominar la tensió, els nervis i la precipitació”, comenta el tècnic.

Amb el primer gol, ens vam enfonsar, encaixant quatre gols. Després ho vam intentar, però ens van dominar la tensió, els nervis i la precipitació

José Ibáñez, entrenador del FS Montcada

L’equip local rebrà aquest dissabte (18h) al pavelló Miquel Poblet la visita del Rapid Santa Coloma, situat un lloc per sota dels montcadencs amb 32 punts. “Hem d’aconseguir canviar la mentalitat ii tornar a sentir-nos com un bloc guanyador. Ara per ara, això és el més important”, assegura Ibáñez.