El CD Montcada tomba el líder a Argentona

Els verds golegen els del Maresme en el millor partit de la temporada (0-3)

La plantilla va celebrar amb gran eufòria la victòria al vestidor
CD Montcada

Sense complexos, recuperant la confiança, amb intensitat defensiva i més seguretat que mai en atac. Així va ser el partidàs de dissabte amb una victòria esperançadora del CD Montcada contra l’Argentona (0-3), el que fins a aquesta tretzena jornada era el líder del grup 1r de Primera Catalana. I és que els verds van culminar els 90 minuts més complets d’aquesta temporada, que es van decidir en un camp petit en accions de segones jugades.

L’equip que entrena Miki Corominas va sortir al camp a plantar cara de principi a fi i va fer servir els primers vint minuts de partit per adaptar-se, controlar i imposar-se als d’El Maresme, que no s’esperaven l’actitud de gran competició del Montcada.

El nou reforç arribat fa dues setmanes, Antonio García, va encarar la bona línia de joc amb dos gols al 34′ i al 38. Eric Gari al 49′ va deixar sentenciat el partit amb un gol que va dedicar a la seva àvia que feia poc que havia mort. “Vam passar per sobre en intensitat i ganes, vam ser una família, amb una gran defensa i aquesta és la clau”, ha valorat Eric, qui ha destacat el resultat “contundent“, gràcies a l’encert de cara a porteria que s’ha negat en moltes altres jornades. “L’equip ha millorat i, així, les victòries arriben”, afegeix el davanter, qui assegura que “ara hem de gaudir de la victòria“, i treballar fort per guanyar les dues darreres jornades que falten per completar la primera volta, una d’elles contra el Begur, “un rival directe per deixar de mirar la zona baixa”, conclou el jugador.

Canvi de mentalitat

L’entrenador ha lloat el canvi de mentalitat de la plantilla: “Portem dues setmanes amb la porteria a zero, mantenint l’estabilitat de la passada temporada, amb tot l’equip defensant”, subratlla Corominas, qui també ha reconegut la coincidència amb la recuperació de Marcel Gavarro i Ayoub Boutahar, dues incorporacions de principi de temporada que encara no havien pogut disputar cap minut per lesió.

A l’equip també ja són fixos els germans Darwin i Jaime Nuez, del B. Darwin ha agafat el relleu de Dani García a la porteria. El tècnic ja deixat clar aquest any, que en igualtat de condicions, aposta per la gent de la casa. “Sabem del gran potencial d’aquest equip tan jove, i quan els resultats no acompanyen costa de creure, per això han de canviar la manera de pensar i competir“, afegeix l’entrenador.