La UE Sant Joan Atl. és colíder després de vèncer el San Mauro, que arribava com a primer

Va guanyar per 2-1 a la Bombonera coincidinta amb la presentació dels equips de la base

Berta Barcons

L’onzena jornada de lliga ha servit perquè el Sant Joan lideri, empatat a 24 punts amb el Martinenc, el grup segon de Primera Catalana. Dissabte es va desfer del fins ara líder, el San Mauro, en un partit d’estratègia a la Bombonera. Al final tres punts d’or que permet a l’equip que entrena Daniel Sánchez seguir somiant amb un segon ascens consecutiu.

Dissabte era un dia especial per a l’entitat que va celebrar amb una festa la presentació de tots els equips del futbol formatiu. I la victòria va posar la cirereta del pastís de la jornada, davant una afició que omplia el camp de Can Sant Joan. El partit es va resoldre a la primera part. Galde va avançar els locals al minut 12, però vuit minuts més tard el conjunt de l’Anoia va empatar el partit. Poc abans del descans, Óscar Muñoz va establir el 2-1, mostrant la superioritat dels homes que dirigeix Daniel Sánchez.

La plantilla va celebrar la victòria després del psrtit

“Vam tenir clar que ells vindrien a proposar el seu futbol obert, i per això vam optar per mantenir un bloc més compacte en defensa, i obligar-los a bolcar-se en atac per nosaltres aprofitar a recuperar pilotes i muntar contres ràpides, que la veritat no ens va anar malament”, reconeix el tècnic de Can Sant Joan, qui té clar que “encara queda molta lliga per endavant“.