La UE Sant Joan tanca el 2023 amb una golejada contra l’Artesa de Lleida (4-1)

La UE Sant Joan goleja a la Bombonera l’Artesa de Segre (4-1)

Cristian Delgado 'Fini' celebra un dels dos gols que va marcar contra l'Artesa de Lleida, amb Juan Pablo Amantini
Berta Barcons

Gran partit de principi a fi a la Bombonera abans de fer l’aturada per les festes nadalenques, tot i ser a porta tancada per sanció. Els de Can Sant Joan segueixen amb pas ferm a la lliga. Dissabte es va desfer de l’Artesa de Lleida, un equip que rivalitza per fer-se lloc entre els equips que lluiten per la quarta posició a la classificació. Amb un joc eficaç i directe va sumar la vuitena victòria de la temporada en aquestes tretze jornades disputades.

Marc Montejo al 2′ va obrir al marcador. Cristian de penal al 24′ va ampliar diferències (2-0). “La plantilla va sortir al camp amb les idees molt clares i, ràpidament, el partit se’ns va posar de cara”, ha destacat l’entrenador, Daniel Sánchez. Abans d’arribar al descans Óscar Muñoz va poder marcar el tercer.

Al segon temps, novament, Cristian va marcar el quart (55′). Ja al minut 67, els lleidatans van fer el gol de l’honor. El capità Pepe González, més enllà del valor del triomf de dissabte per mantenir-se lluitant per l’ascens, ha significat que el 2023 ha estat “un any únic per a nosaltres , per al club i per al nostre barri que mai oblidarem!”.

“És un bon resultat per tancar el 2023 que, tant per al club com per a l’equip, ha estat un any espectacular“, ha volgut destacar també el tècnic.