Primera derrota de la UE Sant Joan aquesta temporada fora de casa

L’equip va perdre al camp de Les Borges Blanques (3-0). San Mauro i Martinenc van empatar i els tres equips continuen lluitant per ser el líder de la primera volta

Pepe Gónzalez és un dels capitans de la UE Sant Joan Atl.
Berta Barcons

Al grup segon de Primera Catalana, la creu de la jornada ha estat la primera derrota a domicili dels de Can Sant Joan, que dissabte van ensopegar al camp de Les Borges Blanques amb un marcador final (3-0) que no s’ajusta ni al joc ni a les ocasions que van generar contra el conjunt lleidatà. Tot i perdre, l’equip manté intactes les opcions d’assaltar el lideratge, ja que San Mauro i Martinenc van empatar els seus respectius partits i tenen 30 i 28 punts, respectivament i ara és tercer, a només dos punts del líder i empatat amb els del Guinardó.

“És un resultat irreal, vam fer un bon partit, generant ocasions clares però l’encert necessari”, explica l’entrenador, Daniel Sánchez. El llarg desplaçament i el fred ja eren, per si, ja adversaris. La UE Sant Joant Atl. va sortir al camp amb un joc solvent, aconseguint tenir, fins i tot, alguna pilota clara per avançar-se al marcador, però al minut 29 un gran xut fora de l’àrea va sorprendre Roger García sota el pals i es va convertir en el primer gol dels lleidatans, en un acció aïllada del partit.

El partit continuava sent guanyable per la bona imatge però, novament, un xut exterior de Les Borges Blanques al 41′ va ser desviat per la defensa en una trajectòria inversa que Roger tampoc va poder fer res per evitar el gol. Amb el 2-0 es va arribar al descans

Al descans vam parlar que el partit es podia remuntar, i que era molt important marcar ràpidament per ficar-se novament al partit”, comenta Sánchez. Els de Can Sant Joan van fer cinc canvis a la represa i van tenir dues ocasions clares, però al minut 56 un remat en segona acció es va acabar convertint en el tercer gol dels locals que va deixar tocats els de Dani Sánchez. “Al final vam intentar, i vam tenir fins a tres jugades clares de gol sense encert”, lamenta el tècnic qui desitja tornar a competir dissabte vinent i deixar enrere una “setmana psicològicament dura“. El rival per tancar la primera volta a la Bombonera serà l’Igualada, un equip situat a la part mitjana de la classificació amb 18 punts, 10 menys que La Unió.