Golejada i tres punts d’or del CD Montcada contra la Sabadellenca (5-1) en la cursa per la permanència

Suspès el partit del Sant Joan per incompareixença del Vilassar. El Santa María perd contra el Santa Eulàlia per 2-1

Primera final superada per part del CD Montcada en la recta final de la lliga
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El CD Montcada ha guanyat tres punts d’or per el·ludir el descens al grup 5 de Segona Catalana. Els verds es van imposar a la Sabadellenca per un contundent 5-1 davant un rival directe. Els verds "van saber reaccionar" després d’encaixar el primer gol del rival al minut 42. El tècnic, Miki Corominas, aplaudeix la reacció dels jugadors que van ser capaços de capgirar totalment el partit conscients que no aconseguien "ni jugar bé ni materialitzar ocasions". Va ser després del descans que el CD Montcada va aconseguir els seus 5 gols anotats per Yacuba Kuyateh, Rodrigo Esmail, Óscar Reche, Óscar Rivero i Gabriel Bravo. Aquest degoteig de gols permet que els verds se situen a l'onzena posició amb 29 punts.

D'altra banda, el partit entre la UE Sant Joan Atlètic i el Vilassar de Mar que s'havia de disputar diumenge a la 'bombomera' es va suspendre per incompareixença del rival. El conjunt de Rubén López ‘Turu’, que no continuarà la propera temporada, es manté en setena posició amb 38 punts. "Ja estema salvats i no ens juguem res més que lorgull de quedar el més amunt possible" ademet ‘Turu’.

Tercera Catalana

La UD Santa María A va perdre (2-1) en la seva visita al camp municipal de Santa Eulàlia de Ronçana. L’entrenador dels de Terra Nostra, Pablo Muñoz, admet que «el pla tàctic no va funcionar a la segona part» i conclou, amb sinceritat: «Em sento responsable que l’equip no hagi jugat com jo volia». Malgrat aquesta derrota, la UD Santa María A es manté a la part alta de la taula, en cinquena posició amb un total de 40 punts.