Ismael Martínez, del CP Montcada, es proclama subcampió de Catalunya

El jugador, amb una exitosa trajectòria, viu el seu primer any al club montcadenc i s’ha classificat per al Campionat d’Espanya

Isamel Martínez, en un moment de la competició
CP Montcada

El sabadellenc Ismael Martínez, jugador del Club Petanca Montcada, es va proclamar el cap de setmana del 5 i 6 d'abril subcampió de Catalunya a la fase final disputada al parc tecnològic de Cerdanyola del Vallès. Martínez fa superar durant tres caps de setmana un total de set eliminatòries fins arribar a les semifinals. A la penúltima ronda, Ismael, de 40 anys, va superar el jove José Luis Guasch (CP Prat) amb un ajustat 13 a 12 i va perdre la final, amb un 12 a 7, contra Jordi Martínez (CP Prat), considerat com el millor jugador d'Espanya. Amb aquest subcampionat, el primer que aconsegueix en categoria individual, Martínez s'ha classificat per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Alacant els dies 10 i 11 de maig. "Aniré a per totes. Tinc opcions perquè estic en un bon moment de forma, però guanyar sempre depèn de diversos condicionants", explica Martínez.

El jugador sabadellenc, que estava al CP Santa Coloma, ha arribat aquesta temporada al CP Montcada, club en el que ja fa anys que juga la seva dona, Maria Luz Lopera. Ismael Martínez juga des de que tenia 12 anys i acumula una gran trajectòria al món de la petanca: ha estat campió de catalunya en vàries categories i va guanyar la medalla de plata i bronze per equips als Jocs del Mediterrani disputats a Almeria al 2005. "Em trobo molt a gust a Montcada. Ja coneixia a molta gent i ells m'han rebut amb molta il·lusió ja que sempre han destacat més en categories femenines que masculines", explica el nou subcampió de Catalunya.