La festa de l’esport local es fa aquest divendres a l’Àgora de Montcada Aqua

Durant la cerimònia hi ha previst el lliurament de més d’una trentena de trofeus

L’Agora de Montcada Aqua es tornarà a vestir de gala per acollir aquest divendres, 6 de juliol, el lliurament dels Premis Esportius 2012, la festa de reconeixement a l’esport local que organitza l’Institut Municipal d’Esports i Lleure. Durant la cerimònia (22h), es lliuraran una trentena de trofeus repartits en quatre apartats: el guardons per als esportistes i clubs locals que han quedat campions a les seves respectives competicions, les distincions de l’Ajuntament i el jurat, els premis a l’esport escolar i els guardons als més destacats en les categories d’entitats, entrenadors i esportista masculí i femení.

 

Nominats. En l’apartat de millor entitat, només hi ha hagut tres candidatures que passen automàticament a ser finalistes: la UE Sant Joan de futbol, el Futbol Sala Montcada i l’Handbol La Salle. Pel que fa al millor entrenador –un premi instaurat en aquesta edició–, també hi ha hagut només tres propostes que han accedit directament a ser finalistes. Es tracta de tres tècnics de l’FS Montcada: Jordi Rozas, del primer equip; Jon Serrano, del benjamí A; i Emili Domingo, del cadet.

A la convocatòria de millor esportista masculí, el jurat ha hagut d’escollir els sis nominats entre les 23 candidatures presentades. Els seleccionats han estat els taekwondistes Diego Carrillo i Alberto Jo Lee (Lee Young), el ballarí Carles Cirera (Club Endansa), els karateques Adrián Martínez i David Abejón (Shi-kan), i Javier Serrano, del Club de Jujit-su de Mollet.

Pel que fa a l’apartat de millor esportista femenina, s’han presentat un total de 17 candidatures, de les quals les sis nominades han estat: la ballarina Eva Nieto (Club Endansa), la jugadora d’handbol Patrícia Espínola (BM Granollers), la nedadora Mireia Prats (EN Montcada) i les taekwondistes Yolanda Hidalgo, Vanesa León i Soomi Jo Lee (Lee Young).

 

Seccions:

Deixa un comentari