La Salle es vol consolidar en la part alta de la classificació a la pista de l’Handbol Terrassa

El sènior femení rep la visita de l’Handbol Igualada, 7è classificat

Pere de Lamo

El sènior masculí de la Salle es desplaça a la pista de l’Handbol Terrassa en un partit clau per mantenir-se en les primeres posicions. El matx, corresponent a la jornada 25 del grup D de Primera Estatal, es disputarà el dissabte 25 de març a les 17.45h al pavelló del Terrassa.

Els lassal·lians tenen una gran oportunitat per retallar distàncies els primers classificats i afermar-se en les primeres places de la lliga. Aquesta jornada, el Granollers, líder, rep la visita de La Roca, 2n classificat. Per tant, si La Salle guanya retallarà distàncies i mantindrà les seves opcions de quedar entre els dos primers. Els montcadencs se situen en 4a posició amb 34 punts, a 2 del Sant Cugat (3r) i 3 de La Roca. “El Terrassa és un equip de la zona baixa que necessita punts per eludir el descens. Esperem recuperar jugadors i disposar gairebé de tota la plantilla per seguir lluitant per les primeres places”, argumenta Salva Puig, tècnic de La Salle.

El Terrassa és un altre equip de la zona baixa que necessita punts per eludir el descens. Esperem recuperar jugadors i disposar gairebé de tota la plantilla per seguir lluitant per les primeres places

Salva Puig, tècnic de La Salle

Per la seva banda, l’Handbol Terrassa rep la visita de La Salle amb la urgència de sumar punts i allunyar-se del descens. El conjunt terrassenc se situa 13è classificat amb 13 punts i venen de perdre per 29-20 a la pista del CH Bordils.

Sènior femení

El femení de La Salle rep la visita del Handbol Igualada el diumenge 26 de març a les 18h a la pista coberta Zem Centre. Les montcadenques venen d’aconseguir la seva primera victòria per 32-49 en la fase d’ascens de Primera Catalana contra l’Ampolla.

Si podem mantenir en un partit els moments que defensem bé i no donem tantes facilitats al rival, podrem plantar cara als rivals que van per davant nostre

Jordi Rubí, tècnic de La Salle
Mireia Hereida fent un llançament en un partit de lliga
Pere de Lamo

Malgrat la victòria, les lassal·lianes es mantenen en última posició amb 4 punts. Aquesta setmana tenen la oportunitat de retallar distàncies amb els seus rivals, ja que, l’Igualada es troba al 7è lloc amb 7 punts. Jordi Rubí, tècnic de La Salle, comenta la situació del seu equip: “Si podem mantenir en un partit els moments que defensem bé i no donem tantes facilitats al rival, podrem plantar cara als rivals que van per davant nostre”.

Deixa un comentari