La Salle Iste perd la imbatibilitat a la lliga

Les locals van perdre a Cornellà per 24 a 22

La Salle Iste ha perdut el primer partit de lliga de Primera Catalana en caure derrotat a la pista del Cornellà per 24 a 22 en un matx amb un joc molt dur per part del rival. El Montcada, que arribava en condició de líder del Grup B, no fer un bon partit, tot i que va aguantar bé i va arribar a disposar d’un cert avantatge en el marcador: la renda màxima va ser de 3 gols als inicis de la segona part amb un 9 a 12. El segon període va ser bastant igualat amb constants alternances en l’electrònic, però als darrers cinc minuts, el Cornellà va capgirar el marcador. “És un equip que juga molt brut i sempre hi ha molta rivalitat amb nosaltres”, ha dit la jugadora Marta Casajuana. A la pròxima jornada, la Salle Iste rebrà la visita de l’OAR Gràcia de Sabadell, el líder. El matx es disputarà dissabte a les 20h al pavelló Miquel Poblet.