La UE Sant Joan obté un valuós punt al camp del Cardedeu

La nota negativa del partit ha estat la lesió de Gabriel que s’ha trencat la clavícula

La UE Sant Joan Atlètic ha sumat un important punt al camp del Cardedeu, el tercer classificat del Grup Novè de Segona Territorial a 10 de distància dels montcadencs, dotzens de la classificació. “Estic molt satisfet de l’actitud del meu equip al camp”, ha manifestat el tècnic de la UE, Oswaldo Leboso. El Cardedeu ha estat el primer en avançar-se en el marcador, tot i que al minut 25 Edgar ha fet diana amb una falta directa i ha fet pujar l’1 a 1 al marcador.

Al segon temps els montcadencs han dominat el joc i han tingut vàries ocasions de gol que no han pogut transformar. La recta final ha estat complicada per als homes de Leboso. Cachorro ha estat expulsat per doble amonestació i Gabriel s’ha lesionat. Inicialment semblava sofrir una luxació a l’espatlla esquerra però a lhospital s’ha confirmat que ha estat trencament de clavícula. “Els últims cinc minuts ens han tingut contra les cordes, però hem sabut aguantar la pressió”, ha dit el tècnic tot lamentant la greu lesió de Gabriel. Una de les novetats de la jornada ha estat el debut de Roger, un migcampista d’Hondures que acaba de fitxar la UE.