L’AE Can Cuiàs perd en el seu debut a casa contra el Mollet per 3-4

L’equip de Sergio Santander va tenir poc encert a porteria, però va exhibir un joc superior al rival

Els de Can Cuiàs van fer un bon partit, però van tenir poc encert a porteria
Sílvia Alquézar

L’AE Can Cuyàs va perdre 3-4 contra el Mollet el primer partit de la temporada a Primera Catalana disputat diumenge a la pista del barri montcadenc. I no va ser per falta d'ocasions de gol, sinó per manca d'encert a porteria, al revès que el contrincant. "Va ser un partit molt igualat i, fins i tot, jo diria que vam jugar millor nosaltres, però vam fallar en el moment clau", ha explicat el tècnic, Sergio Santander, qui destaca que la primera part va acabar amb empat a 1 i, a la segona, el marcador es va situar 3-3, fins que a l'últim minut, els molletencs van fer realitat el gol de la victòria. Tot i així, l'entrenador de l'AE Can Cuyàs no es desanima i es mostra esperançat amb les possibilitats dels seus homes. La propera cita serà al camp de La Floresta, un equip amb qui els de Montcada ja s'ha vist les cares, perdent 2-3 en el partit de pre-temporada. "Confiem que l'experiència ens serveixi per aconseguir el primer triomf de la temporada", ha afegit Santander.