L’AE Can Cuiàs s’emporta la victòria en el derbi contra l’EF Montcada (3-2)

Partit intens i emocionant sense incidents ni a la pista ni entre el públic

Derbi intens que va finalitzar amb victòria de l'AE Can Cuiàs
Rafa Jiménez

L’AE Can Cuiàs A es va emportar la victòria en el derbi que es va disputar dissabte a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra l’EF Montcada (3-2) en partit corresponent a la 19ª jornada del grup 2n de Primera Catalana. L’equip de Nando Sáez es va avançar a la primera meitat amb dos gols de Juan Infante (2’) i Víctor Casado (12’), però l’EF Montcada va poder retallar distàncies abans del descans gràcies a una acció de Ricard Rodríguez (17’). Només començar la segona part, l’AE Can Cuiàs va ampliar més el seu aventatge amb un tercer gol aconseguit per Eric Carretero (21’). Tot i anar guanyant, Nando Sáez, que entre sancionats i lesionats només podia fer un canvi, va jugar els últims 10 minuts amb porter-jugador per controlar més la pilota: “S’han d’aprofitar les regles del joc. Em faltaven jugadors i he utilitzat un porter com a jugador per tenir la possessió de la pilota”, comenta el tècnic de l’AE Can Cuiàs, qui es felicita per la manca d’incidents a la pista i a les grades, tot i que es va viure un ambient de derbi. “Em sap greu treu-li tres punts a un equip d’amics i veïns. La veritat és que hem perdut altres partits contra rivals inferiors a l’Escola”, valora Sáez. Per la seva part, José Luis Carrasco, técnica de l’EF Montcada, reconeix la superioritat del rival en el derbi: “No hem estat bé. Sempre hem anat a remolc en el marcador. Potser, l’AE Can Cuiàs ha estat superior en el joc, però nosaltres li hem fet massa regals”. Als últims minuts, l'equip vermell també va arriscar jugant amb porter-jugador, però el seu segon gol va arribar mitjançant Mario López quan ja era massa tard a pocs segons del final.

A manca de 7 jornades per al final de la lliga, l’AE Can Cuiàs, que va rebre una sanció de tres punts del partit contra el SAFA de la 8a jornada per alineació indeguda d’una jugador que el club al·lega que va ser una equivocació de l’àrbitre a l’hora de redactar l’acta, és sisè amb 27 punts. L’EF Montcada suma tres punts menys i és novena amb un coixí de 7 punts amb la primera de les tres posicions de descens. El tercer equip local que també juga al grup 2n de Primera Catalana és  l’FS Montcada B, que és vuitè amb 24 punts i un partit menys. A l’última jornada, l’equip de José Renau ‘Renato’ va golejar l’AD Castellnou (7-1).