L’empat a casa contra el Canyelles (1-1) provoca el descens del CD Montcada a Tercera Catalana

Els verds s’han avançat a la primera part amb gol de Berjano. El rival ha igualat el marcador al minut 78, tot i jugar amb un home menys

Llàgrimes i decepció entre els jugadors del CD Montcada en acabar el partit contra el Canyelles i confirmar-se el descens a Tercera Catalana
Sílvia Alquézar

Decepció i tristesa en acabar l'últim partit de lliga de la Segona Catalana de futbol a l'estadi de la Ferreria. El CD Montcada ha empatat a un gol contra el Canyelles un matx que podria haver sentenciat a la primera meitat. Els verds s'han avançat al minut 30 amb un gol de Berjano, resultat amb què s'ha arribat al descans. A la represa, les imprecisions i les poques ocasions davant de porteria han estat la nota predominant. L'àrbitre ha aturat el partit al minut 70 a causa d'uns aldarulls a la grada després de l'expulsió d'un jugador del Canyelles. El parèntesi no ha estat gens positiu per als montcadencs, ja que poc després de la reanudació i amb un home menys, el rival ha igualat el marcador al minut 78. El CD Montcada, amb molts nervis, no ha pogut marcar el gol que l'hauria permès continuar a la Segona Catalana.