L’EN Montcada obté nou primeres posicions a la 3a jornada del Comarcal

Les curses es van disputar l’11 de març a Cerdanyola del Vallès

L’Escola de Natació Montcada va participar l’11 de març a la tercera jornada del Comarcal de Natació que el Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud va organitzar a Cerdanyola del Vallès. Entre els resultats locals, cal destacar les dues victòries dels cadets Claudia Garrote i Marc Grau als 100 metres papallona i lliures. En aquesta mateixa categoria, Natalia Castro va aconseguir la segona i tercera posició als 100 metres lliures i papallona respectivament. Entre els infantils, Martí Toldos va guanyar la prova de 100 metres papallona mentre que Eloy Quero va ser el millor als 100 m. lliures. La també infantil Nadia Misas va repetir la segona posició a les dues proves mentre que Aina Artés va ser tercera als 100 m. papallona. A la categoria júnior, Marta Mérida va guanyar els 100 m. papallona i va ser segona als lliures. Entre els més petits, el pre-benjamí Gerard Bofill va ser segon als 25 m. papallona i Leire Godoy va acabar tercera als 25 m. papallona. A la categoria benjamina, Eric Díaz va ser segon als 25 m. lliures i Guillem Artés, tercer als 25 m. papallona.

A la competició de relleus, els equips alevins i cadets mixtes de l’EN Montcada van guanyar les proves de 4×25 metres i 4×50 metres respectivament. Als 4×50, l’equip infantil i el júnior mixtes va aconseguir la segona i la tercera posició respectivament. La quarta jornada del Comarcal es disputarà l’1 d’abril a Ripollet.