L’Escola inicia l’any amb un triomf davant del Santa Perpètua (2-0)

El matx va ser molt tens i amb molts nervis

L’equip juvenil de l’EF Montcada ha començat el 2011 amb una victòria aquest dissabte davant del Santa Perpètua per 2-0, en un matx en què el conjunt local va patir més del compte “potser per la manca de ritme o la precipitació per desenvolupar el joc, bastant imprecís i discontinu”, ha indicat el tècnic, Manuel Jiménez. El partit va ser intens i, en alguns moments, es van viure situacions tenses que van enrarir l’enfrontament a mesura que passaven els minuts. Els visitants van tenir als inicis de la segona part l’oportunitat de avançar-se en el marcador per dues ocasions però el porter de l’Escola va estar molt encertat. L’equip montcadenc va marcar el primer gol al minut 72, creant a partir d’aquí més ocasions de gol que no van ser aprofitades per la plantilla de Jiménez. Al minut 88, una situació provocada per la tensió del matx va acabar amb una doble expulsió i uns moments de nervis i discussions entre les dues plantilles. En el descompte, l’Escola va fer el segon gol de la tranquil·litat. L’EF Montcada ocupa la primera posició del Grup 25 de Segona Divisió amb 28 punts.