L’STE Group Montcada perd el lideratge a casa a la jornada següent d’haver-lo aconseguit

L’STE ha d’esperar una nova ensopegada de l’Hospitalet per recuperar la primera posició del Grup Cinquè de Primera A

A l’STE Group Montcada només li va durar una jornada el lideratge del Grup Cinquè de la Primera Nacional A. El sorprenent empat al pavelló Miquel Poblet davant la Penya Blaugrana Montserrat-Monistrol (3-3) li va treure del primer lloc i ara, a quatre jornades del final de la lliga, el Montcada necessita una nova errada de L’Hospitalet per pujar directament.
Una setmana abans d’agafar les vacances de Setmana Santa, va arribar l’anhelada primera derrota de L’Hospitalet. El FC Barcelona es va convertir en el seu botxí i els homes de Carlos Leandro van començar el partit a Pinseque sabent que una victòria els donava el lideratge. El partit va ser d’infart. El Montcada va fer una molt bona primera meitat, generant una gran quantitat d’ocasions de perill. El porter local Lorao es va convertir en l’heroi del seu equip en aturar fins a nou ocasions clares. A l’inici de la segona meitat, gairebé en l’única aproximació del Pinseque amb cara i ulls, va arribar el gol en contra. El Montcada va reaccionar, però es va tornar a trobar amb les espectaculars intervencions de Lorao. A més a més, Solana va ser expulsat per una més que dubtosa agressió a un rival. Tot semblava perdut fins que va aparèixer Emilio. El màxim golejador de l’equip va empatar a cinc minuts del final i li va donar la victòria al Montcada a un minut de la conclusió. L’STE Montcada, de forma agònica però amb tota justícia, recuperava el lideratge.
Després de les vacances, a l’equip de Carlos Leandro li tocava defensar el primer lloc al Miquel Poblet davant el Montserrat-Monistrol amb només sis jugadors de camp en plenes condicions: Ivan Font i David Mora continuen lesionats; Solana va rebre dos partits de sanció per la seva expulsió a Pinseque; i Xavi Oliveras i Marc Camps no estaven físicamente al 100%. Tot i això, el partit semblava fàcil després de dos gols d’Emilio i Marc Sala en els primers deu minuts. Pibe va retallar distàncies abans del descans, pero Johny aconseguia un tranquil.litzador 3 a 1 al principi de la segona meitat. De forma sorprenent, el partit es va complicar després de l’expulsió, al minut 31, del visitant Johny. Amb un jugador menys sobre la pista, el Monistrol va fer el seu segon gol i a menys de dos minuts per al final feia l’empat que deixava al Montcada sense el lideratge una setmana després de recuperar-lo. Carlos Leandro no podia amagar la seva decepció: “No és un empat just pel nostre joc, però hem pagat els errors. No podem permetre que ens facin un gol amb tres jugadors. Aquesta ha estat la clau. Li hem tornat a donar avantatge a L’Hospitalet i ara hem de seguir treballant a l’espera del que pugui passar d’aquí al final de la lliga”.