Oriol Monzó guanya la primera jornada dels Opens Caloret del Tennis Taula La Unió

El torneig va reunir jugadors de la màxima categoria nacional en una de les edicions més caloroses de la seva història

El guanyador, Oriol Monzó, a la dreta, amb Nuno Gonzaga, segon classificat i l'àrbitre Pere Miras.
CTT La Unió

Oriol Monzó ha guanyat la primera jornada dels Opens Caloret que organitza el CTT La Unió al local de Mas Rampinyo. Monzó partia com un dels favorits d’entre la llista d’inscrits de fora de Montcada, ja que ha militat més de vint temporades a la superdivisió espanyola, assolint diversos títols de Campió de Catalunya i d’Espanya. Un altre dels favorits, el jugador portuguès Nuno Gonzaga, ha quedat en segona posició. Gonzaga ha militat a les files del CN Sabadell a la divisió d’honor i també juga a les lligues de FrançaItàlia i Anglaterra, a més d’haver format part de la selecció portuguesa.

Oriol Monzó i Nuno Gonzaga, disputant la final de la primera jornada de l’Open Caloret, a La Unió. Foto: CTT La Unió

Confirmant tots els pronòstics, els dos jugadors van protagonitzar una final emocionant i de gran nivell, segons ha explicat el president del CCT La Unió, Francisco Javier Aguado. Els finalistes van ser Àlex Bocanegra, del CN Sabadell, i Carlos Rodríguez, del CTT de Sallent.

Els participants a l’Open Caloret, amb l’alcalde Bartolo Egea i altres regidors del govern, que van inaugurar el torneig. Foto: Laura Grau

El segon torneig serà el pròxim dimarts dia 25, amb la participació de jugadors de nivell nacional i divisió d’honor que ja han confirmat la seva assistència, entre els quals hi ha Xavier Casadevall, guanyador d’anteriors edicions dels Opens Caloret.

Etiquetes:

Deixa un comentari