Suma i segueix

Un gol de Gerard al minut 2 dóna els tres punts al Sant Joan

Gerard ha marcat l'1 a 0 en la primera jugada d'atac dels locals
Pilar Abián
Abans de començar el partit els jugadors han desfilat amb una pancarta i s'ha llegit un manifest contra la violència de gènere

En la primera jugada d’atac, La Unió ha deixat sentenciat el partit. Gerard ha marcat en el minut 2 de joc i el marcador ja no s’ha mogut en un partit dur, amb excessives faltes que el col·legiat no ha sabut administrar. Tot i així, els de Can Sant Joan no han caigut en el parany del joc del Tibidabo Torre Romeu i s’ha limitat a fer el que millor sap fer, jugar i guanyar.

“La imatge no  pot ser millor, l’equip està molt fort i aquest és el camí”, ha indicat el president, José González Castilla qui ha destacat el compromís i la unió dels jugadors en aquest projecte. El president també té paraules d’elogi cap al cos tècnic: “Estan fent un treball impressionant”, agraeix.
El Sant Joan segueix líder amb 28 punts, dos més que el Can Rull que té pendent de disputar la segona part ajornada contra La Planada i que guanyava per 1 a 2.

Gest contra la violència vers les dones
L’inici del partit ha estat precedit d’un acte de la UE Sant Joan per denunciar la violència contra les dones, atès que el dia 25 es va celebrar el Dia Mundial. L’equip ha desplegat una pancarta i s’ha llegit un manifest contra la violència de gènere. No és la primera vegada que el club s’afegeix a questa iniciativa que pretén sensibilitzar la població també des del món de l’esport.