Un Mausa amb set de victòria goleja el Mataró B

Els homes de Jaro han estat molts superiors a la segona part (6-1)

Després del toc d’atenció amb l’empat de la setmana passada contra el Santa Coloma, el Mausa ha tornat a recuperar l’essència de les darreres jornades i ha golejat el Mataró B per 6 a 1 al Miquel Poblet. L’equip ha sortit a la pista motivat pel gran treball de la setmana.

Mario ha avançat els locals, però el Mataró ha empatat poc després en un acció desafortunada. Un gol de Javi Vázquez ha permès marxar al descans amb un 2 a 1 a favor.

El segon temps ha estat de total domini dels homes que entrena Juan Antonio Jaro. A partir d’una gran defensa, han buscat amb encert la porteria contrària. Dos gols de Bola, un de David, i un altre de Javi Martínez han completat la tarda de gols fins al 6 a 1.

Jaro ha reconegut el gran treball que ha fet la plantilla després de la decebedora actuació a la segona part contra el conjunt de Santa Coloma, un rival directe en la lluita per col·lar-se en la zona d’ascens. “Hem jugat amb més concentració, superant el nerviosisme inicial, i corregint els errors”, explica el tècnic qui ha afegit sentir-se satisfet:  “L’equip ha tornat a ser el de les jornades anteriors amb solidesa i intensitat defensiva”.

El Mataró B està a la zona mitja de la taula amb 16 punts, mentre que el FS Montcada segueix suma ja 28.