Un problema de filtracions d’aigua impedeix obrir la piscina exterior

L’Ajuntament ha contractat una empresa especialitzada per reparar l’avaria. Mentre durin els treballs, els usuaris podran accedir gratuïtament a la piscina de la Zona Centre

Aquesta és una de les pintades que van aparèixer a la façana de Montcada Aqua
Sílvia Alquézar

La façana i les portes d’accés a Montcada Aqua han aparegut aquesta setmana amb unes pintades que reclamen l’obertura de la piscina exterior, tancada des de l’estiu passat per un problema de fuites d’aigua. L’Ajuntament ha contractat una empresa especialitzada per resoldre la deficiència i, mentre durin els treballs, els usuaris podran accedir gratuïtament a la piscina de la Zona Esportiva Centre.

«L’avaria està en vies de solució, però els treballs s’han allargat més del compte perquè el problema és més greu del que es pensava en un primer moment», ha comentat el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), qui ha destacat que «l’Ajuntament està fent tot el possible per obrir la piscina el més aviat possible». L’edil també ha avançat que el consistori està treballant per resoldre els problemes que afecten altres serveis avariats com les saunes i els llits d’aigua. En un comunicat enviat als usuaris, Montcada Aqua confia que puguin funcionar de nou durant la primera setmana de juliol, si no hi ha problemes amb el subministrament de materials.

El retard en l’obertura de la piscina exterior ha estat la gota que ha fet vessar el got per a nombrosos usuaris, que han mostrat a través de les xarxes socials el seu malestar amb el funcionament de la instal·lació municipal, que gestiona l’empresa Geafe des de la seva obertura. A finals de l’any passat, l’Ajuntament va arribar a un acord amb la concessionària per rescindir el contracte el 31 de desembre de 2022, vuit anys abans de la seva finalització, a canvi de rebre una compensació econòmica de 550.000 euros, repartida en dos terminis.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari