Una Unió en quadre cau a la Torreta 3 a 1

Els de Can Sant Joan guanyaven al descans 0 a 1

La Unió ha sumat una nova derrota que el deixa immers en els dubtes del descens. En la seva visita a la Torreta ha perdut per 3 a 1, tot i que al descans guanyava per 0 a 1, amb gol d’Ezequiel. Però la falta d’efectius ha acabat minant l’esforç dels de Can Sant Joan que s’han desplaçat amb només dotze jugadors i ha acabat el partit jugant amb nou, amb l’expulsió d’Edgar, i la lesió de Loren. La Torreta només ha hagut d’aprofitar tres pilotes dividies per sentenciar el matx.

I és que les lesions, les sancions i alguns problemes familiars de jugadors han impedit comptar amb una plantilla amb garanties. L’esperança ara passa pels reforços que arribaran aquesta setmana, algun dels quals podria ser algun jugadors sense minuts del CD Montcada.