Victòria agredolça per al Sant Joan

L’equip guanya el Bellavista 2-1 però el porter Javi Díaz pateix una lesió greu

Partit emotiu, intens i amb moltes ocasions de gol. Així ha resumit l’entrenador del Sant Joan, Oswaldo Leboso, el matx que l’equip ha disputat aquest matí a casa davant del Bellavista que, tot i el seu bon joc, no ha pogut superar la força i la intensitat dels montcadencs i ha perdut 2-1. L’única nota trista del partit ha estat la lesió al taló d’Aquil·les del porter Javi Díaz, ingressat a hores d’ara a la clínica del Pilar, on s’està valorant si s’opera o no.

El primer gol l’ha marcat Artés a partir d’una falta a 30 metres de la porteria i el segon Abdul, a falta de 15 minuts per que s’acabés la primera part. El partit s’ha complicat a la segona part, amb una certa descoordinació que ha permès al Bellavista inaugurar el seu marcador. Tots dos equips han tingut diverses ocasions de gol i, en el cas, del Sant Joan, hi ha hagut l’anul·lació de tres gols, un dubtós i dos que, segons Leboso, eren vàlids.