Victòria local a les dues curses de la Trail Sant Esteve de Palautordera-Montseny

Carlos Cera i Lluís Tort van guanyar les proves de 27 i 13 quilòmetres respectivament

Eva Pupim, a la primera posició del podi
JAM
Representació de l'UltraJam a la Trail Sant Esteve
Carlos Cera i Lluís Tort, a la primera posició del podi de les seves respectives curses

L'UltraJam va acaparar el podi de les dues curses de 13 i 27 quilòmetres de la Trail Sant Esteve de Palautordera-Montseny que es va disputar aquest diumenge. Carlos Cera va aconseguir la victòria a la cursa de 27 quilòmetres amb un temps de 2 hores 9 minuts i 50 segons mentre que Lluís Tort va repetir la primera posició a la prova de 13 quilòmetres (Speed Trail) després d'acabar-la en 59 minuts i 35 segons. La representació local a la Speed Trail es va completar amb Gabriel Gordillo (52è, 1h 17' 59"), Llum Capilla (1h 29' 25") i Javi Carmona (2h 5' 37"). A la Trail, la delegació montcadenca estava formada per Eric Teruel (25è, 2h 43' 14"), José Sanchís (32è, 2h 46' 16"),  Juan Raya (58è, 2h 59' 31"), Enric Dalmau (69è i 3r en Màster, 3h 4' 42"), Pedro Paterna (76è, 3h 8' 8"), Francisco Serrano (77è, 3h 8' 8"), José María Marín (78è, 3h 8' 11") i Pedro Fernández (103è, 3h 16' 39").

Cursa de muntanya de la Roca. Eva Pupim va ser la primera dona a la prova de 23 quilòmetres que es va disputar el passat diumenge. Pupim va fer un temps de 2 hores i 3 minuts, ocupant la 40à posició a la classificació general. En aquesta mateixa prova, Javi Castán va ser el 53è de 146 participants amb un temps de 2 hores i 8 minuts.