Asfaltat en mal estat

Veïns del carrer Bogatell denuncien el mal estat de l’asfalt

Els veïns es queixen del mal estat de l'asfaltat al carrer Bogatell
Comunitat de propietaris Bogatell 20

Des de la comunitat de veïns de Bogatell 20 ens agradaria mostrar la nostra angoixa pel mal estat del nostre carrer i la deixadesa per part de l’Ajuntament quan es tracta de l’asfaltat.

La dinàmica dels últims anys ha sigut asfaltar parcialment a sobre del problema fins a la següent aparició de forats. No entenem aquesta poca iniciativa de no solucionar el problema real ja que actualment quan es circula en vehicle, tant públic com privat, el ferm es va inclinant a conseqüència de la deformació del terra i les motocicletes han de jugar amb l’equilibri.

Destacar que aquest tram de carrer Bogatell es una artèria de comunicació molt utilitzada per TMB (transports metropolitans de Barcelona) amb les línies 155 i 96. Sense contar els autobusos que actualment estan derivats a passar pel nostre carrer a causa de les obres del riu com es TUSGSAL (Transportes Urbanos y Servicios Generales) amb les línies B12 i B18 i Moventis amb la línia que va a l’Universitat Autònoma de Barcelona i el NitBus (AMB).

Des de la comunitat reivindiquem el dret a tenir un carrer amb condicions. Ja no entrem a valorar la parada de bus habilitada amb un sol pal sense seients, que fa que la gent acabi al nostre portal.

Deixa un comentari