Tolerància zero a qualsevol forma de violència

El regidor de polítiques LGTBIQ condemna les conductes homofòbiques i masclistes d’alguns espectadors de la Rua de Carnaval

Afortunadament, la major part de les persones que van seguir la Rua van mostrar una actitud respectuosa
Berta Barcons

Carnaval s’ha viscut amb l’alegria de sempre, però malauradament alguns individus han volgut tacar la celebració amb els seus comentaris i accions. L’Ajuntament de Montcada i Reixac denuncia i condemna les agressions LGBTI-fòbiques i masclistes que s’han viscut a la Rua de Carnaval. En un primer moment, només hi havia constància de l’agressió cap als ballarins d’una comparsa, però després s’han sumat altres situacions que ens alerten que encara queda molt camí per recórrer en la nostra societat. Aquests fets són un exemple de la necessitat de continuar impulsant polítiques municipals per fomentar la igualtat, la consciència de gènere i l’orientació sexual, i així ho continuarem fent, perquè estem orgullosos i orgulloses de ser qui som i de reivindicar una Montcada i Reixac oberta i plural.

Fem una crida a no callar i a denunciar qualsevol forma d’agressió, perquè aquests atemptats contra les persones no tenen cabuda en la nostra ciutat ni enlloc. L’Ajuntament està al servei de les persones i treballarem dia rere dia per erradicar el masclisme i la LGBTI-fòbia a la nostra societat. No tingueu cap neguit per consultar-nos, perquè estem al vostre costat per recolzar-vos i acabar amb aquestes actituds. Tolerància zero a qualsevol forma de violència.

Deixa un comentari