Respecte al tracte a Holcim

Des de l’acceptació de les crítiques constructives -les insultants, les deixem a banda- reitero el compromís de seguir treballant per informar a la nostra població de totes les notícies relacionades amb la ciutat i de prendre nota de cada moment de crisi per millorar

Aclariment de la directora de La Veu, Pilar Abián, sobre el tracte a Holcim
La Veu

Arran les crítiques que ha suscitat la notícia publicada sobre Holcim a les nostres xarxes socials, vull posar de manifest que la informació no tenia cap més objectiu que explicar com aquesta indústria està incorporant mesures per avançar en el reciclatge de residus de la construcció per a la seva producció. Lamento profundament que s’hagi interpretat que la voluntat era blanquejar l’empresa en el context del litigi en què està immersa des de fa anys amb l’AV Can Sant Joan i l’Ajuntament, o bé que hem rebut diners, pressions polítiques o de qualsevol altra mena.

Si aquesta és la impressió generalitzada, és obvi que alguna cosa no hem fet bé i, com a cap del departament, assumeixo tota la responsabilitat i demano disculpes a la nostra audiència.

La nostra missió és informar de tot el que és notícia a la ciutat i fer-ho de forma objectiva, tot i saber que la realitat es pot observar des de molts punts de vista i que no tothom comparteix la mateixa visió del mateix fet. Precisament en el cas de la cimentera, només cal consultar la nostra hemeroteca per veure que hem seguit de ben a prop totes i cadascuna de les actuacions relacionades amb l’empresa i amb l’afer judicial que l’envolta, una polèmica que precisament no ha contribuït a afavorir la seva imatge.

Entenc, però, que com a mitjà públic i, malgrat no haver-hi cap interès ocult darrere la notícia publicada, hem de ser curosos amb les informacions que publiquem. Des de l’acceptació de les crítiques constructives -les insultants, les deixem a banda- reitero el compromís de seguir treballant per informar la nostra població de totes les notícies relacionades amb la ciutat i de prendre nota de cada moment de crisi per millorar.

Deixa un comentari