Els equipaments municipals tanquen les seves portes al públic durant els propers quinze dies

Els serveis es continuen prestant de forma telefònica i telemàtica mentre duri la mesura

Cartells amb informació sobre el tancament de les dependències municipals i la forma de contactar-hi telefònicament o per correu

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha decidit tancar l’accés al públic a tots els equipaments municipals fins al 27 de març per tal d'impedir la propagació del coronavirus entre la població. Per tant, l’atenció presencial no es presta a cap equipament municipal i la ciutadania s’ha d’adreçar als diferents serveis per mitjà del telèfon o el correu electrònic. El consistori recorda que tota la informació sobre tràmits i serveis està disponible al web municipal www.montcada.cat.

Aquestes mesures les ha pres aquest dijous a la tarda el comitè político-tècnic que fa el seguiment de l’epidèmia, en resposta a l'activació del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en casos d'emergències associades a malalties transmissibles d'alt risc i del Pla Bàsic d'Emergències Municipal. Els edificis públics afectats són un total de 25, entre els quals hi ha les biblioteques, els centres cívics i tots els complexos esportius, inclós el Montcada Aqua. L'Ajuntament també insta les entitats i centres privats, com escoles de dansa, música i idiomes, que s'acullin a les mesures dictades per la Generalitat –com ja ho han començat a fer algunes durant el dia d'avui. Els mercats ambulants de Montcada centre i Can Sant Joan també queden suspesos fins a nova comunicació, tot i que les parades de fruites i verdures sí podran muntar en considerar que són productes de primera necessitat. Els serveis que no es veuen alterats són el transport adaptat, la teleassistència per a l'atenció al col·lectiu de la gent gran, els menjadors socials, la minideixalleria mòbil, l'ajuda a domicili i el Banc d'aliments. El govern local també ha previst un fons extra de 100.000 euros per atendre possibles necessitats derivades de l’activació del pla d’emergències municipals.

 

Oficina tributària tancada al públic

D'altra banda, la Diputació de Barcelona ha informat que l'atenció presencial a l'Organisme de Gestió Tributària de Montcada i Reixac (Aigües, 3) se suspèn temporalment fins a nou avís. L'atenció al contribuent es manté a través dels següents canals: via telemàtica, al portal orgt.diba.cat; per telèfon i per correu electrònic.

Seccions:

Deixa un comentari