L’alumnat de l’escola Mitja Costa i Font Freda il·lustra els drets dels infants

Els treballs es poden veure en una exposició a la biblioteca de Can Sant Joan fins al 31 de gener i, de l’11 al 21 de febrer, a la Biblioteca Elisenda

Els infants de tercer i quart de primària de les escoles Mitja Costa i Font Freda, un total de 4 grups, han il·lustrat aquest curs els drets dels infants en el marc del projecte Construïm el nostre món de drets, una activitat consolidada al calendari escolar i que forma part del cicle Drets Humans, Migració i Refugi que organitza l’Ajuntament. L’alumnat ha treballat el contingut dels 10 drets dels infants i les seves idees i reflexions les ha plasmat en un mural que es pot veure fins al 31 de gener a la Biblioteca Can Sant Joan (Turó, 45) i de l’11 al 21 de febrer a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Les escoles que ho vulguin poden sol·licitar els murals per exposar-los a les seves instal·lacions.

L’Ajuntament ha lliurat aquest dimecres a l’alumnat de les dues escoles obsequis per haver participat al certamen, un lot de llibres per a cada classe i un calendari del 2022 amb totes les il·lustracions dels drets dels infants que ha fet l’alumnat. A causa de la situació sanitària, no s’ha pogut organitzar l’acte conjunt de representació teatral dels drets i de lliurament de premis que habitualment es fa al Kursaal. Us convidem a veure el vídeo que ha elaborat 'laveu.cat' sobre el lliurament de regals als infants de l'escola Mitja Costa.

Deixa un comentari