El CD Montcada buscarà la cinquena victòria seguida per mantenir-se al capdavant de la classificació

Repàs a la resta de partits que han d’afrontar els clubs locals

José Luis Casillas, durant l'últim partit a casa contra el Tibidabo Torre Romeu
Pilar Abián

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
Amb la moral reforçada després de la primera victòria de la temporada aconseguida la setmana passada contra el FC Ripollet (3-1), la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic afronta aquest dissabte el seu desplaçament més llarg per jugar al camp del FC Andorra (16h). Els montcadencs, que són tretzens amb 4 punts, visiten un rival que és cinquè amb 7 punts i que, format amb alguns internacionals que juguen amb la selecció andorrana, encara no ha perdut cap partit amb un empat i dues victòries seguides a les últimes jornades. El club de Can Sant Joan anima els seus seguidors a acompanyar els jugadors en autocar al preu de 10 euros. L'expedició sortirà de Montcada el mateix dissabte, a les 9.30h.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
Després de guanyar la setmana passada a Andorra el primer partit de la temporada per 1 a 5, el sènior femení de l'EF Montcada buscarà diumenge, a les 12h, el primer triomf a l'estadi de Can Sant Joan contra el CF Santpedor. L'equip d'Antonio Moya ocupa la novena posició amb 3 punts i s'enfronta amb un equip que és dotzè amb un únic empat que va aconseguir la setmana passada contra el Mirasol-Bacó Unión (3-3).

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada es manté invicte després de quatre partits i aquest cap de setmana buscarà la cinquena victòria seguida que li permeti mantenir-se com un dels líders del grup. Aquest diumenge, a les 12h, els verds rebran la visita de l'EF Barberà-Andalucia. A priori, el partit sembla assequible ja que els barberencs són tercers per la cua amb un únic punt que va aconseguir a la primera jornada al camp de l'At. Can Deu. D'altra banda, el nou sènior femení verd debuta aquest dissabte al grup 2n de Segona Catalana amb un primer partit a l'estadi de la Ferreria contra el CF Vilomara (14h). També a la Ferreria, es podrà viure, a partir de les 20h, el derbi juvenil entre el CD Montcada i l'EF Montcada, que juguen al grup 30è de Segona Divisió.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María, que la setmana passada va patir per sumar un punt al camp del cuer, l'Agrupacio Sant Andreu de la Barca B (2-2), buscarà aquest cap de setmana la seva primera victòria com a local. Dissabte, a les 18h, l'equip de Terra Nostra rebrà a l'estadi de la Ferreria la visita de l'UD Tibidabo Torre Romeo. L'equip sabadellenc, que va guanyar el primer partit de lliga al camp del CF La Romànica (1-3), ha perdut a les últimes tres jornades i és dotzè amb 3 punts, un menys que el Santa Maria, que ocupa la novena posició.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
Després de guanyar en el debut de la setmana passada a casa contra l'FS Sant Cugat (6-1), el Broncesval Montcada buscarà la segona victòria seguida aquest cap de setmana. Dissabte, a les 18.45h, els montcadencs visitaran la pista de l'AEFS Arrels, que juga al pavelló poliesportiu de Bon Pastor de Barcelona i que no va disputar la primera jornada ja que el seu partit a la pista de la Fundació Esportiva Grama es va ajornar. 

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle afronta aquest cap de setmana una de les visites més complicades de la temporada. Els lassal·lians, que a la primera jornada va guanyar el CH Sant Esteve Palautordera (26-20), visiten diumenge, a les 12.30h, la pista del BM Granollers B, un dels rivals més forts del grup que en el primer partit va superar a domicili l'H. Sant Esteve Sesrovires amb un ajustat 25 a 27.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR juga, per segona setmana consecutiva, al pavelló Miquel Poblet i diumenge, a les 18h, rebrà la visita de l'UE Sant Andreu A. Els montcadencs, que la setmana passada van perdre el seu primer partit contra el SESE B (63-68), s'enfrontaran amb un rival que ha perdut a les dues primeres jornades contra l'UB Sant Adrià C (65-45) i l'AE Stucom A (51-68).

Tennis de Taula. CTT La Unió. Segona A Provincial, Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió comença la competició aquest cap de setmana després del seu ascens de la temporada passada. Els montcadencs debutaran a Segona A aquest diumenge amb un derbi que es disputarà contra el TT Ripollet, a partir de les 11h a les instal·lacions de La Unió. Per la seva part, el segon equip, que juga al grup 3r de Tercera, debuta també diumenge, a partir de les 11h a casa, contra els Lluïsos de Gràcia C.

Seccions:

Deixa un comentari