L’Ajuntament incorpora quatre pisos a la seva borsa de lloguer social

L’Oficina Local d’Habitatge gestiona 31 vivendes: 12 de cessió de la Generalitat, 15 de particulars i els 4 de titularitat municipal

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha incorporat quatre nous pisos de titularitat pública a la borsa de lloguer social que gestiona l’Oficina Local d’Habitatge (OLH). Aquestes quatre vivendes s’afegeixen a les 8 que actualment preveu el conveni de col·laboració subscrit entre el consistori i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per tal de cedir-les a aquelles famílies del municipi amb necessitats especials d’atenció. En total, l’OLH gestiona 31 habitatges: 12 de cessió de la Generalitat, 15 pisos de particulars i els quatre de titularitat municipal. “Treballem per atendre les situacions d’habitatge més urgents, de les persones més desafavorides, i ampliem el nostre parc de pisos socials sempre que ens és possible, per cedir-los a les famílies a un lloguer molt baix”, ha indicat la regidora d’Habitatge, Jessica Segovia.

 

Els pisos incorporats recentment estan situats a Mas Duran, tenen uns 45 m2 de superfície útil cadascun i tres en disposen de plaça d’aparcament. El preu de lloguer mensual previst oscil·la entre els 170 i els 250 euros i en la seva adjudicació, es prioritza aquelles persones i unitats familiars amb requeriments d’assistència urgent i especial. A banda d’aquests quatre habitatges nous, l’OLH està gestionant també l’adjudicació de tres habitatges propietat de la Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (SAREB) per a tres famílies del municipi, en règim de lloguer social, en col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari