El CKM guanya a Badalona

Marc Castillo va ser el màxim encistellador del partit amb 7 punts

El CK Montcada va deixar molt bones sensacions diumenge a la pista del Badalona. No només per la victòria, 18 a 14 que li permet sumar dos punts més i situar-se quart a la classificació. Sinó també per la imatge donada. Tot i les baixes per problemes físics d’Alba Navarro i Jose M. Álvarez l’equip de Dani Vidaña va controlar el partit des del començament. Al descans ja manaven 7 a 10 i només començar el segon temps ampliaven l’avantatge fins el 8 a 13. Els locals no van rendir-se i es van apropar fins el 13 a 14. Quedaven poc més de deu minuts. Era el moment de la veritat i l’equip va estar a l’alçada. Parcial 1 a 4 per aconseguir la segona victòria consecutiva. En l’aspecte inidivual cal esmentar el gran partit de Marc Castillo, 7 cistelles, que aquesta setmana marxa cap a Holanda on l’espera el TOP/Wereldtickets. Es converteix així en el primer jugador català fitxat per un club holandès. En aquesta entrevista hi dóna més detalls. Aquest cap de setmana toca descans. Dissabte 10 de desembre partit davant el KC Barcelona, rival que pot ser complicat tot i que encara no ha puntuat en la lliga.