‘L’equip està tocat, no pels resultats sinó per la situació’

El capità del Santa Maria, Quim Trias, creu que el partit contra el Pajaril (1-5) s’hauria d’haver suspès per no tenir el resultat de les PCR

Quim Trias avança en una jugada d'atac contra el Pajaril de Ripollet
Raül Rivas
Quim Trias va marcar els darrers dols gols al camp del Matadepera

El Santa Maria té molt difícil lluitar per estar en la part alta del grup 6 de Tercera Catalana, després de la derrota de dissabte contra el Pajaril que va acabant amb golejada a la segona part (1-5). Tot i les baixes dels de Terra Nostra, la primera part va ser molt igualada: "Crec que vam més superiors que el rival, encara que sense generar moltes ocasions en atac", ha explicat el capità Quim Trias.

A la represa, el desgast físic va condicionar el resultat final. Els de Ripollet van avançar-se amb dos gols al minut 55 i 64. Gerard Vendrell va retallar diferències amb un gol al minut 70. "Vam cedir més espais i el Pajaril va golejar aprofitant els contraatacs", ha afegeix Trias. El conjunt que entrena Guillermo Andrés ha estat gairebé dues setmanes sense poder entrenar per un positiu de Covid detectat la setmana anterior, que ha ocasionat la marxa voluntària d' Álex Dávila i Mark Plaza i pendent de la decisió de Juan Rojas ‘Falcao’ que ha abandonat temporalment els entrenaments.

"L’equip està tocat no pels resultats, sinó per la situació que vivim", subratlla el capità del Santa Maria. "El que hem de fer és oblidar el més ràpid possible i pensar en el proper partit". Trias creu que la Federació Catalana de Futbol hauria d’haver suspès el partit de dissabte: "Hem jugat jugat amb la meitat de la plantilla sense saber el resultat de les proves Covid". Mitja plantilla es va fer la PCR divendres amb resultat negatiu dissabte i l'altra meitat se la fa aquest dilluns. "Això ens va afectar, no estàvem en condicions de jugar", conclou. El tècnic Guillermo Andrés ha volgut enviar un missabte als seus jugadors a través de les xarxes socials: "La meva gratitud i el suport a la plantilla en aquests moments".