El Mausa fa els deures i venç el Mataró (5-0)

Els pròxims dos rivals, el Rapid i l’Arenys de Munt, són els més difícils de la lliga

El partit que ha disputat l’FS Mausa aquest dissabte, 2 d’abril, al pavelló Miquel Poblet no té massa història, com indica el resultat final, 5 a 0 a favor dels homes de Juan Antonio Jaro. “Hem estat defensivament molt millor que la setmana passada –el Mausa va empatar a 3 amb el Bosco Rocafort– tot i que hem mantingut una intensitat constant”, ha manifestat el tècnic. El primer equip del FS Montcada ha mostrat la seva superioritat davant d’un rival que, per sorpresa, va guanyar a casa el Mausa a la Primera Volta, per 7 a 6. Tots dels equips tenien un objectiu clar aquesta tarda, el Montcada, mantenir les aspiracions a pujar a Primera Nacional A i els del Maresme, mantenir la categoria, però la balança s’ha decantat cap als locals.

A la primera part, el partit ha acabat 3 a 0 i els altres dos gols han arribat en els darrers 30 minuts. Hi han marcat el juvenil Aleix, Marc, Nawell, David i Gerard. Però malgrat la victòria d’avui, Jaro es mostra prudent ja que, segons ha indicat, “a les dues pròximes jornades sabrem si ens mantenim en la lluita per l’ascens o no, ja que ens enfrontarem als primers classificats, el Rapid Santa Coloma i l’Arenys de Munt”.