Catalunya perd contra Portugal per 12-25 en una mala segona part

L’equip català juga aquest divendres l’últim matx de l’Europeu

Catalunya ha acabat a la quarta posició del Grup F de la segona fase, després de caure derrotada aquest dimecres contra Portugal per 12-25 en una mala segona part dels catalans. Aquest divendres l’últim matx del torneig en què es decidirà el lloc definitiu que ocuparà al Campionat d’Europa, que es juga a Holanda.

Respecte a l’enfrontament amb Portugal, la primera part ha estat molt igualada. Els catalans han mostrat les seves habilitats i s’han posat per davant encara que no han pogut aconseguir avantatges superiors als dos punts. Només un parcial de 0-4 a favor de Portugal abans del descans ha permès desequilibrar el marcador, arribant-se al final amb un 6-9 per als lusos.

A la represa, tot semblava que continuaria igual, amb un final ajustat com va succeir contra la República Txeca. Però, Portugal ha estat millor. A partir del minut 33, un parcial de 2 a 8 ha sentenciat el matx. Els catalans no han jugat bé, han estat desencertats en el tir i han concedit massa facilitats en defensa fent impossible la remuntada.