El Valentine Montcada s’imposa al Ramon Llull per un clar 93-69

Dani Pérez va tornar a ser el màxim anotador del matx amb 18 punts

El Valentine masculí aconsegueix una important victòria contra el Ramon Llull. El conjunt de César Saura va guanyar per un clar 93 a 69 al Miquel Poblet. Amb aquesta victòria l’equip es col·loca a la segona posició amb 14 punts. Una jornada més cal destacar l’aportació de Dani Pérez amb 18 punts que es va convertir en el màxim anotador del matx. El partit va ser més complicat del què reflexa el marcador, segons ha indicat el tècnic local. El Valentine va fer un bon inici i és va distanciar de 10 punts, els jugadors locals van mantenir aquesta distancia fins el darrer quart. Però, en els últims 10 minuts del matx el Valentine va fer un esprint i va obtenir un parcial de 27 a 13. El tècnic, César Saura, ha explicat que va plantejar el partit sense presses per assegurar-se la victòria. Després del triomf d’ahir, el Valentine Montcada torna a estar a la segona posició del Grup C de la Lliga EBA i continuarà treballant per mantenir-se a dalt. El Valentine masculí va guanyar ahir al Miquel Poblet al Ramon Llull per un clar 93 a 69.