Sergio González debuta als play-offs de lliga amb gol i victòria

El montcadenc fa una valoració de l’enfrontament contra el seu exequip i el final de la lliga regular

Sergio González en l'últim partit de lliga contra l'Inter Movistar
FCB Futbol Sala

Sergio González va disputar amb el Barça el primer partit de quarts de final dels play-offs de lliga amb gol i victòria per 5-2 contra el Valdepeñas. El montcadenc buscarà guanyar la lliga i tancar la seva primera temporada amb el Barça amb un triplet de títols, després de la consecució de la Supercopa d’Espanya i la Copa del Rei.

El dimarts 23 de maig es va jugar el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final entre el Barça i Valdepeñas. Els blaugrana es van imposar per 5-2, amb un bon paper de Sergio González que va marcar el gol del 3-1.

El dissabte a les 20.30 h es disputarà el segon partit a la pista del conjunt manxec i si el Barça guanya aconseguirà el passi a les semifinals del play-off de lliga. “Jugar contra Valdepeñas és molt especial i difícil, ens tenim una estima mútua, però com a bon professional aniré a totes amb el meu equip”, destaca Sergio González, jugador montcadenc del Barça.

Jugar contra Valdepeñas és molt especial i difícil, ens tenim una estima mútua, però com a bon professional aniré a totes amb el meu equip

Sergio González, jugador montcadenc del Barça

Balanç de la lliga regular

El Barça va acabar la lliga regular en 2a posició amb 64 punts, a un del líder el Palma Futsal. Els blaugrana van perdre el lideratge després d’una mala ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la victòria, amb dues derrotes i un empat. Els culers tindran factor pista favorable en totes les eliminatòries del play-off, excepte en una hipotètica final contra Palma. “No hem complert l’objectiu de ser primers, però és poc crucial, perquè el que realment ens importa és ser campions de lliga. A més, és clau arribar a la final per poder classificar-nos a la Champions de la temporada vinent”.

No hem complert l’objectiu de ser primers, però és poc crucial, perquè el que realment ens importa és ser campions de lliga. A més, és clau arribar a la final per poder classificar-nos a la Champions de la temporada vinent

Sergio González

El Barça buscarà arribar a la final del play-off de lliga, a més de ser campions, perquè els dos finalistes tenen garantida una plaça per jugar la Champions League de la temporada vinent.

Deixa un comentari