Uns 150 atletes participen a la Milla Urbana

Els guanyadors de les curses absolutes van ser Sofian Haddouti i Eva Pupim

La Milla Urbana va aplegar prop de 150 participants
Mario Azañedo
En el marc de la Festa Major, la Regidoria d’Esports va organitzar amb el suport de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) el 5 de juny la quinzena edició de la Milla Urbana, que va aplegar prop de 150 corredors de totes les edats. Els guanyadors de les curses absolutes van ser Sofian Haddouti i Eva Pupim, de la JAM. Pel que fa a la cursa popular, els primers a travessar la meta van ser Manel Mérida i Marta Mesalles.
En les categories infantils, Pau Ribé i Ona Doménech van pujar al més alt del podi a la prova sub-10; Eiden Álvarez i Noa Blanca, a la sub-12; Marc Giménez i  Ariadna Casanovas, a la sub-14, i Àlex Segura i Noa Carrilla, a la sub-18.

La competició es va iniciar hora i mitja més tard de l’horari previst perquè l’organització no va havia sol·licitat la presència del servei preventiu d’ambulàncies durant la disputa de la prova. Aquest fet va provocar el malestar entre els corredors, ja que totes les curses van començar a partir de les 11.30h, quan la calor era ja força intensa a causa de les elevades temperatures.