12 anys sense urgències nocturnes a Montcada

La Taula per la Salut tanca la temporada de mobilitzacions amb la penjada d’una nova pancarta a la façana de l’ambulatori

Activistes de la Taula per la Salut, davant de la nova pancarta penjada al CAP Montcada
Laura Grau

Amb motiu del 12è aniversari de la lluita per recuperar les urgències nocturnes, la Taula per la Salut ha penjat una nova pancarta a la façana del CAP Montcada amb el lema ’12 anys atemptant contra la salut de les persones’. L’acte va tenir lloc ahir la tarda i va servir per valorar la situació i tancar la campanya de mobilitzacions mensuals de la temporada. “Tot i que han passat 12 anys, no perdem l’esperança de recuperar en algun moment el servei”, va dir el portaveu de la Taula, Antonio Cera, que va mostrar la seva decepció per les “falses promeses” d’alguns partits, tot posant com a exemple el pacte per la salut signat el passat mes de març. “Hem d’estar en guàrdia perquè no ens tornin a enganyar”, va afegir Cera, que va fer una crida a no votar forces que retallin la sanitat pública a les eleccions generals del 23J.

Antonio Cera, portaveu de la Taula per la Salut, durant la seva intervenció a la darrera concentració de la temporada

La Taula per la Salut reprendrà les mobilitzacions al setembre, que mantindrà el segon dijous de cada mes. El col·lectiu demana la implicació de la ciutadania per poder fer accions més contundents amb l’objectiu de continuar reclamant millores a la sanitat pública.

Deixa un comentari