Campanya conjunta de la Policia Local i els Mossos per vigilar les zones comercials

L’operatiu especial es munta perquè al Nadal hi ha més gent amb diners al carrer i, per tant, més risc de furts

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra estan duent a terme un operatiu especial per garantir que la ciutadania pugui fer les compres de Nadal a Montcada amb total seguretat i evitar que s’incrementin els robatoris. La campanya, denominada Grèvol, consisteix a que un agent municipal i un altre autonòmic vigilin cada tarda els principals eixos comercials. La patrulla mixta està motivada per la major afluència de públic als comerços i un augment considerable de les vendes i de la recaptació durant aquests dies, una situació que aprofiten les persones que es dediquen a fer furts.

Per tal de fer una tasca de prevenció efectiva, l’operatiu concreta les principals zones comercials del municipi, amb l’objectiu de prevenir la comissió de fets delictius a les zones comercials, donar sensació de seguretat a la ciutadania en general i als comerciants en particular. L’inspector en cap de la Policia Local, Antonio Franco, ha explicat que al Nadal “es produeix una situació especial, tothom vol comprar regals i això provoca que la gent surti al carrer amb més diners, una situació que pot comportar riscos de furts”.

L’operatiu està en marxa cada tarda, aproximadament de 18 a 20.30h, quan estan oberts els comerços. Les zones amb major presència policial són el carrer Major, al centre (a la imatge); els carrers Bateria i Reixagó de Cant Sant Joan, l’Avinguda Catalunya de Mas Rampinyo, la rambla dels Països Catalans, a Montcada Nova, i el carrer Camèlies de Can Cuiàs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari