Can Sant Joan i Vallbona estrenen una nova connexió gràcies al nou camí entre els carrers Bosc i Oristà

L’actuació ha estat executada pel Consorci del Besòs i complementa la reforma que es va fer al Rec Comtal

Aspecte de la nova connexió entre els carrers Bosc i Oristà, a Can Sant Joan
Consorci del Besòs

Les obres de la connexió per a vianants dels carrers Bosc, a Can Sant Joan, i Oristà, a Vallbona, ja han finalitzat i la infraestructura es posa en marxa aquest dijous, 2 de juliol. La inauguració, prevista a les 16h, comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Laura Campos, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i el regidor del Districte de Nou Barris, Xavier Marcè. L’acte consistirà en una passejada pel carrer Oristà, passant per la nova zona de connexió, el carrer Bosc i tornant al punt d’inici pel Rec Comtal. 

El projecte ha consistit en la col·locació d’una plataforma de formigó i d’una barana de protecció per afegir seguretat, ja que es tracta d’un traçat que bordeja la zona de la muntanyeta de Can Sant Joan. També s’han instal·lat bancs al llarg del recorregut i un mur de protecció a la banda de la muntanya, així com l’arranjament de la rotonda situada al final del carrer Bosc, on s’ha estabilitzat el talús. Aquesta nova connexió substitueix el traçat anterior, un pas de 185 metres sense asfaltar de difícil accés i on hi havia risc de despreniments. A partir d’ara, els vianants podran anar des del carrer Bosc fins a Vallbona i des d’allà connectar amb el camí que va paral·lel al Rec Comtal.

"El nou camí suposa treballar per la cohesió d'aquests barris i posar en valor i obrir a la ciutadania un espai amb un entorn i unes vistes espectaculars", ha assegurat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. L’edil també ha destacat el canvi que ha experimentat la muntanyeta durant el passat mandat gràcies a les inversions fetes al 50% entre l’Ajuntament i la Generalitat en el marc de la Llei de Barris, finalitzada el 2018. Les obres van començar a mitjans del mes de març del 2019 i han comptat amb un pressupost de més de 800 mil euros que ha sufragat el Consorci del Besòs. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari