C’s denuncia les contínues avaries que afecten les escales mecàniques del pas soterrat de Mas Rampinyo

El partit acusa el govern de ‘passivitat’ enfront aquesta situació mentre el regidor d’Urbanisme assegura que les escales se supervisen a diari

El grup municipal de C’s, amb tres regidors a l’oposició, ha fet un comunicat en què denuncia que la passada setmana les escales del pas soterrat de Mas Rampinyo, entre l’avinguda de Catalunya i la carretera de Ripollet, van estar avariades la major part dels dies davant la “passivitat” del consistori. "Als veïns de Mas Rampinyo se'ls va prometre que s'estaria sobre del manteniment de les escales mecàniques i amb el pas del temps s'ha demostrat que el equip de govern incompleix sistemàticament el seu compromís" ha dit el regidor de C’s Óscar Pérez qui també ha exigit al regidor d’Urbanisme, Jordi Sánchez (ERC) que actuï al respecte.

En resposta a la queixa de C's, Sánchez ha explicat que les escales es repararan aquesta mateixa setmana. "S'ha espatllat l'interruptor de potència i s'ha de canviar", ha dit l'edil qui també ha afegit que la brigada municipal inspecciona a diari aquest pas per l'elevat nombre d'incidències que hi ha. "No hi ha cap mena de passivitat al respecte, fins i tot hem sancionat en dues ocasions l'empresa de manteniment per no haver complert amb el termini mínim que té per actuar en cas d'avaria", ha fet constar Sánchez.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari