Dani Expósito triomfa a Instagram amb consells per cuidar les plantes

Aquest veí de Mas Rampinyo va obrir el compte @daniplantastik l’estiu passat i ja té uns 72.000 seguidors

Dani Expósito té una cinquantena de plantes a casa seva
RR

Dani Expósito, veí de Mas Rampinyo, és un altre montcadenc que triomfa a les xarxes socials amb la creació de continguts didàctics. L’estiu passat va obrir a Instagram el compte @daniplantastik “per compartir coneixements i experiències amb altres persones aficionades a les plantes”. En només mig any, ha aconseguit una comunitat de prop de 72.000 seguidors. “Estic molt content. Mai m’hauria imaginat que tindria tanta projecció en tan poc temps”, ha comentat el jove, qui opina que el secret de l’èxit és la interacció amb la seva comunitat.
Expósito publica dos o tres post a la setmana amb vídeos breus, frescos i didàctics sobre com tenir cura de les plantes més habituals que tenim a les llars. “Soc autodidacta i jo mateix gravo i edito les imatges, titulo els vídeos i poso les músiques”, ha explicat l’instagramer, qui també publica Històries on comparteix el dia a dia de les més de cinquanta plantes que té al seu pis.

Estic molt content. Mai m’hauria imaginat que tindria tanta projecció en tan poc temps

Dani Expósito

“La meva favorita és el potos, amb tiges penjants o enfiladisses. Gairebé tothom en té una”, ha manifestat, tot recordant que el boom a Instagram va començar el passat setembre quan es va viralitzar un post sobre aquesta planta. “Va tenir 1,7M de visualitzacions! Una bogeria”, reconeix.
Consells
Tot i que cada espècie té les seves particularitats, Expósito creu que, per tenir una bona cura de les plantes, cal escollir una bona ubicació perquè tinguin llum però no sol directe, mantenir un substrat de qualitat, evitar el rec en excés i prevenir les plagues amb remeis ecològics.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari