Detingut per robar un catalitzador de cotxe

També se l’acusa d’atemptat contra l’autoritat perquè va fer caure un policia de la motocicleta

Imatge d'un catalitzador d'escapament, que controla i redueix els gasos contaminants resultants de la combustió dels motors
El Punt

Ahir a prop de les 12h una patrulla de la Policia Local va detenir una persona acusada d’atemptat contra un agent i robatori del catalitzador d’un cotxe. Els agents van ser alertats per un veí proper a l’Avinguda de la riera de Sant Cugat que va identificar i gravar amb el seu mòbil, com el jove s’ajupia sota un Wolkswagen Polo amb una serra i tot seguir marxava direcció centre.

Una patrulla motoritzada va localitzar-lo junt amb un acompanyant, però mentre l’identificaven va sortir corrents fins que aconsegueixen aturar-lo al carrer Quarters. Va ser llavors quan el jove va empentar a un dels agents fent-lo caure de la motocicleta. A continuació, va ser detingut acusat d’atemptat, robatori i danys a la propietat. Finalment, els membres del cos policial van buscar la bossa amb el catalitzador, però no va poder ser trobada, com tampoc van poder contactar amb el titular del vehicle. Sí que van posar-se en contacte amb el veí autor de la gravació dels fets per fer-la servir com a prova.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari