El CD Montcada comença la temporada del retorn a Primera Catalana amb ganes de donar guerra

El club s’ha reforçat amb 5 noves incorporacions amb l’objectiu d’ampliar el seu fons d’armari, per tal de competir, mantenir i consolidar-se a la categoria

El primer equip debutarà el 16 de setembre a casa contra el Caldes de Montbui
Sílvia Alquézar

El conjunt verd va començar el dilluns 14 d’agost els entrenaments per preparar l‘inici de lliga en el seu retorn a la Primera Catalana en l’any del seu centenari. El club s’ha reforçat amb 5 noves incorporacions amb l’objectiu d’ampliar el seu fons d’armari, per tal de competir, mantenir i consolidar-se a la categoria.

Després de l’agònic ascens la temporada passada en l’última jornada contra el Castellar, el club verd comença la preparació de l’inici de lliga a Primera Catalana amb moltes ganes, il·lusió i forces renovades. “Ens ha costat molts anys tornar a estar on ens mereixem, per tant, l’objectiu és assolir la permanència”, destaca Miki Corominas, tècnic del Montcada, qui ha estat renovat pel club, juntament amb el seu segon entrenador, Javier de La Cruz. A més, Corominas ha subratllat que està molt satisfet amb el mercat de fitxatges que ha fet el club.

Ens ha costat molts anys tornar a estar on ens mereixem, per tant, l’objectiu és assolir la permanència

Miki Corominas
Miki Corominas i Javi de la Curz seguiran com a entrenadors del primer equip
CD Montcada

Les cares noves

Els verds s’han hagut de reforçar en el mercat d’estiu per ampliar la plantilla i tenir fons d’armari. De moment, hi ha 5 cares noves al Montcada, aquests són: Recher i Pau Sánchez, del Ripollet; Marcel, del filial de l’Europa, Ayoub, del Badia i per últim Roger Viso, del Vilassar “B”. Tots els jugadors fitxats són d’un perfil jove amb il·lusió per aprendre, treballar i millorar com a futbolistes. Corominas ha confirmat que als primers entrenaments hi haurà jugadors de prova i no descarta alguna incorporació més.

Ho entenem perfectament i contemplàvem la baixa de Rivero. No estan en una categoria molt professional sinó amateur, i per tant si poden cobrar i fer-se un nom en el món del futbol és una gran oportunitat per ells

Miki Corominas

Durant l’estiu no tot ha sigut bones notícies per als verds, ja que Òscar Rivero ha deixat l’equip per centrar-se en la seva aventura a la Kings League. Miki ha valorat la seva baixa, i també ha parlat de la polèmica dels jugadors que deixen els seus equips per la lliga de futbol 7 de Gerard Piqué: “Ho entenem perfectament i contemplàvem la baixa de Rivero. No estan en una categoria molt professional sinó amateur, i per tant si poden cobrar i fer-se un nom en el món del futbol és una gran oportunitat per ells”.

Inici de lliga

Els montcadencs tenen un mes de pretemporada i començaran la lliga el dissabte 16 de setembre a l’estadi de la Ferreria a les 18 h contra el Caldes de Montbui. Els verds han quedat enquadrats en el grup 1, juntament amb els equips de Girona i altres municipis de la província de Barcelona.

Deixa un comentari