El grup parlamentari del PSC demana que s’incloguin les infraestructures promeses en educació i sanitat

La formació també ha sol·licitat que s’incorpori el projecte de reducció d’emissions sonores de la C-17

Els diputats del PSC, reunits amb l'alcaldessa i el president de l'Àrea Territorial

 

El grup parlamentari del PSC ha presentat diverses esmenes als pressupostos de la Generalitat que afecten Montcada i Reixac. Els socialistes han demanat que s’incorpori als comptes del govern el projecte de reducció d’emissions sonores al nou tram soterrat de la C-17 i la construcció de l’hospital Ernest Lluch. El PSC també ha plantejat que l’exercici de l’any vinent inclogui una partida per a la construcció del CUAP al centre de Montcada que substitueixi l’actual CAP de Jaume I i una altra per iniciar les obres dels nous edificis dels instituts Montserrat Miró i La Ribera. Així mateix, els socialistes catalans han sol·licitat que la Generalitat faci la seva aportació en els termes acordats amb l’Ajuntament pel que fa a l’edificació de la Residència Les Vinyes de Gent Gran i Centre de Dia al municipi.

D’altra banda, el diputat del PSC al Congrés Carlos Corcuera ha informat a l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), que el govern del PP ha rebutjat l’esmena presentada pel grup socialista als pressupostos de l’Estat del 2014 per al soterrament de la línia de Portbou al seu pas per la ciutat. “Els populars han utilitzat la seva majoria absoluta per rebutjar una proposta que milloraria substancialment la vida de la població”, va dir el polític a l’edil montcadenca durant la trobada que van mantenir amb motiu de la inauguració de la nova Oficina Parlamentària del PSC a la comarca. En aquesta trobada, l’edil montcadenca va comentar als diputats socialistes que “la Generalitat deu a l’Ajuntament 2’5 milions d’euros de la Llei de Barris, amb el trastorn que això suposa per a l’economia municipal”, va dir Pérez, qui va demanar als seus companys de partit que reclamin el pagament a través del Parlament.

http://montcada.socialistes.cat/noticia/aquests-tornen-a-ser-uns-pressupostos-insuficients-i-mostren-un-menyspreu-absolut-per-les-necessitats-dels-ciutadans-de-montcada-i-reixac

Seccions:

Deixa un comentari