Els afectats per Dentix poden reclamar la paralització del finançament del seu tractament

Els clients tenen de termini fins al 3 de gener

L'OMIC informa sobre els seus drets les persones afectades pel tancament de Dentix

L'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones Consumidores (Omic) informa que els ciutadans afectats pel tancament de l'empresa Dentix tenen fins al 3 de gener per comunicar els crèdits adquirits amb la clínica dental a l'administració concursal. El 3 de desembre el BOE va publicar la declaració del concurs de creditors de la cadena, de manera que les persones que van finançar el tractament mèdic per mitjà d'una entitat financera han de comunicar-ho a l'administració concursal, un tràmit es pot fer per correu postal, fax o correu electrònic a [email protected].

De forma simultània, els afectats poden reclamar a l'entitat financera la paralització i suspensió de pagaments a Dentix. En el cas que aquestes entitats no atenguin la petició efectuada, es podrà enviar una reclamació davant el Servicio de Reclamaciones del Banco de España. Així mateix, els usuaris tenen dret a accedir a tota la documentació de la història clínica que disposi Dentix sobre els seu tractament, si no encara no la tenen. En cas que l’empresa no la hi faciliti, es pot presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos per exercir aquest dret.

En cas de dubte o per a més informació, les persones consumidores poden posar-se en contacte amb l’Omic de Montcada i Reixac per rebre assessorament sobre aquests tràmits, al telèfon 678 031 766 o a través del correu electrònic [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari