Els carrers Petúnies i Circumval·lació a punt de l’arranjament

Les obres d’urbanització dels carrers Petúnies i Circumval·lació, a Can Cuiàs, començaran en les pròximes setmanes i les durà a terme l’empresa Cosersa, per un import de 262.000 euros. L’objectiu és arranjar un tram del carrer Circumval·lació de 155 metres de longitud i millorar el principal accés al barri per als vianants. Aquest carrer es […]

Les obres d’urbanització dels carrers Petúnies i Circumval·lació, a Can Cuiàs, començaran en les pròximes setmanes i les durà a terme l’empresa Cosersa, per un import de 262.000 euros. L’objectiu és arranjar un tram del carrer Circumval·lació de 155 metres de longitud i millorar el principal accés al barri per als vianants.
Aquest carrer es farà més ampli per permetre ampliar també les voreres i incorporar nou places d’’hi instal·larà mobiliari urbà nou i es renovarà l’enllumenat i se soterraran els cables. També s’hi construirà una barana al llarg de la vorera de separació respecte al talús existent, que es netejarà i s’hi farà un camí d’accés al polígon industrial dotat d’il·luminació adequada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari